onsdag 7 september 2011

Vad är det som händer hos 903 möjligheter?!

Godmorgon!
En liten uppdatering om vad som händer kring 903 möjligheter.
903 möjligheter är ambassadör för kvinnors företagande vilket betyder att man ska inspirera, synas och motivera andra som vill bli egen företagar
Själv jobbar jag med en workshop som främjar kvinnors företagande men även fungerar som punktinsats och aktivitet stöd för dom som vill påbörja sitt/sina projekt!
Workshopen ska möjliggöra nya kontakter och ha nätverksforum för att deltagarna ska kunna motivera varandra på hemmaplan. Det ska även finnas "inspirationshörna" där man kan lätt kan träffas och inspirera varandra till nya     nivåer. 
    Under hösten kommer det en upphandling som förhoppningsvis 903 möjligheter får vara med och ta del av.
Eftersom jag vill att workshopen ska vara öppen för allmänheten kommer jag även kontakta regionala områden för eventuellt projektbidrag.


Nu startar vi processen! Nu till hösten finns det alltid en massa roliga aktiviteter att starta med så varför inte börja din höst med en workshop!?
Workshopen handlar om att skapa en handlingsplan men även nätverka och knyta nya kontakter men också ett roligt sätt att träffa nytt, inspirerade och motiverande personer.
Workshopen är 3 timmar lång och vi definiera målet, pratar om vinster, bromsklossar, motivation och slutligen skriver vi en handligsplan.
Gå gärna in och kika på hemsidan- där finns det mer information att få!


Ha en underbar morgon nu!


Bästa hej



Hanna Johansson
www.903mojligheter.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar