söndag 26 september 2010

Nu har jag haft min första workshop.

Ojoj, vad jag var nervös igår- precis innan workshopen! Men efter de första 5 min så släppte nervositeten och  jag hade sååå roligt plus att jag hade såna underbara deltagare. Vilka inspirationskällor!
Bland deltagare fanns några företagare:
Marie som har företaget skönhetsbyrån- vilken härlig personlighet.Jag hoppas jag får se mer av henne i framtiden.
Linda som har företaget Levandeliv och jobbar som personlig coach.-ojoj-vilken kvinna, henne skulle jag vilja ha som coach. Gör gärna ett besök på hennes sida.
Inger som har företaget Framgångsbyrån- gå gärna in på hennes sida för där kan du läsa om: jobbcoaching, semenarium/föreläsningar och annat smått och gott!

Jag fick även turen att få träffa Anette, Annika, Caroline, Christina och Elena! Ni gjorde verkligen min dag igår! Tack för Ni tog er tiden att vara med på min workshop och tack för att ni finns.
Dessa deltagare var min allra första grupp och jag fick jättebra input som kommer vara till en STOR användning till nästa workshop,9 okt.

Varma hälsningar
Hanna Johansson






2 kommentarer:

  1. Tack för dina fina ord, och super STORT tack för igår, jag hade verkligen trevligt och fick återigen svar på vad jag behöver "jobba" med, du tillförde lugnet i mitt liv..vi måste ses snart igen..kramelikram

    SvaraRadera
  2. Men så kul, grattis Hanna och lycka till i fortsättningen! Mvh Siv

    SvaraRadera